Ξεχασμένα flyers για διάφορα RPGs

Posted by Scatman on October 6, 2012

Πέρα απ’τα έντυπα περιοδικά που έχω στη συλλογή μου, διαθέτω κι αρκετά σε ηλεκτρονική μορφή. Αυτά είναι είτε σε μορφή .cbr είτε μαζεμένα .jpeg σε διάφορους συμπιεσμένους φακέλους. Τα “ηλεκτρονικά” τεύχη μου αφορούν κυρίως περιοδικά που δεν κυκλοφόρησαν ποτέ στην Ελληνική αγορά οπότε είναι κατά κύριο λόγο ξενόγλωσσα.

Ένα από αυτά που έχω σε αφθονία είναι το θρυλικό πλέον EGM ~Electronic Gaming Monthly~. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα ξεφύλλιζα κυκλοφορίες των περιόδων ‘94 & ‘95.  Ανάμεσα στις πολλές κι ενδιαφέρουσες σελίδες των τευχών…ξεχώρισα κάποια flyers RPG παιχνιδιών που προσωπικά δεν είχα ξαναδεί ποτέ κι αμφιβάλω εάν είναι διαδεδομένα στο διαδίκτυο.

Οι εικόνες είναι υψηλής ανάλυσης. Πατήστε επάνω για μεγένθυση.

Final Fantasy III (SNES)

Ιδιαίτερο design με το moogle να είναι στο επίκεντρο της διαφήμισης! Στο κάτω μέρος φιλοξενούνται και τα διθυραμβικά σχόλια του Gamefan.

Brain Lord (SNES)

Τονίζεται πως προέρχεται απ’τους δημιουργούς του 7th Saga, καλό είναι αυτό? 😛

Breath of Fire (SNES)

Άλλο ένα εντυπωσιακό artwork που παραπέμπει σε κόμικ. Κι εδώ φιλοξενούνται σχόλια περιοδικού(Game Players). Φαίνεται πως είχαν μεγάλη επιρροή στο κοινό. Παρεμπιπτόντως, στο ίδιο τεύχος (#68) από όπου το δανείστηκα, γίνεται αναφορά στην επερχόμενη κυκλοφορία του 2ου μέρους 🙂 .

Lord of the Rings (SNES)

Ξεχωρίζει φυσικά το όμορφο λογότυπο. Στα υπόλοιπα, αναφέρεται ~κάτω μέρος~ πως βασίζεται στα έργα του Tolkien. Τελικά, αποδείχτηκε ότι βασιζόταν περισσότερο στην ταινία του Ralph Bakshi :P.

Slayer (3DO)

Τρομαχτικό flyer για ένα απ’τα καλύτερα RPG του συστήματος. Βέβαια η χρήση 2 μόνο τεράτων σε 10 φωτογραφίες δεν είναι και η καλύτερη διαφήμιση για το παιχνίδι.

Ultima – Runes of Virtue 2 (SNES , Game Boy)

Το απόλυτο παιχνίδι (σύμφωνα με το flyer) επιστρέφει! Εντυπωσιακά διαφορετικό artwork οι δύο εκδόσεις με αυτή του Game Boy να κλέβει τις εντυπώσεις.

Lunar – The Silver Star (Sega/Mega CD)

Με ήχο επιπέδου CD κι animation! Αυτό που έπρεπε να γράφει σαν υποσημείωση είναι ότι το animation είναι συνεχόμενο ανεξάρτητα των γεγονότων 😛 .

Αυτά!

Leave a comment