Η Ελληνική Cola ~ Η Green Cola! Μία άποψη

Posted by Scatman on February 14, 2013

Κι όμως η Ελλάδα έχει έτοιμη απάντηση στην Coca Cola! Η ονομασία αυτής Green Cola!

553560_395742800491422_2116604656_n

Πληροφορήθηκα εντελώς τυχαία για την ύπαρξή της μέσα από διάφορα blogs και παρότι η φήμη της δε βρίσκεται ακόμη σε πολύ υψηλά επίπεδα, η ΕΠΑΠ (εκδότρια εταιρεία) έχει καταφέρει να επιτύχει μία ικανοποιητική διανομή και κυρίως μία προσιτή τιμή που καθιστά το προϊόν της ελκυστικό (γύρω στα 0,50 euros).

Σχετικά με τη δική μου επαφή, σήμερα προμηθεύτηκα μία 6-αδα από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ και πλήρωσα 3 euros. Οφείλω να πω ότι δεν το μετάνιωσα 🙂 .

Αρχικά, θετικές εντυπώσεις μου προκάλεσε η συσκευασία που κατά τη γνώμη μου είναι ιδιαίτερα κομψή, καλοσχεδιασμένη. Αναφορικά με τα προϊόντα είναι κουτιά είναι των 330mls, μαύρου χρώματος και φέρουν φωτεινές πράσινες επιγραφές/σχέδια με την ονομασία του.

Αυτό όμως που έχει περισσότερο ενδιαφέρον είναι η γεύση της.

Οφείλω να πω πως αιφνιδιάστηκα θετικά με την Green Cola. Στο παρελθόν έχω δοκιμάσει διάφορες εναλλακτικές εκδοχές της Coca Cola, ωστόσο καμία δε με άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Η Green όμως φαίνεται να διαφέρει!

Γευστικά, δεν έχει μεγάλες διαφορές από την κλασσική Coca Cola ωστόσο θα μπορούσα να πω ότι αφήνει μία πιο δροσερή/εξωτική “νότα” αποτέλεσμα των αρωματικών υλών που περιέχει. Δε μπορώ να φανταστώ κάποιον να μένει δυσαρεστημένος με την Green Cola εκτός κι εάν είναι φανατικός της Coca Cola.

Όπως και να έχει, η πολύ καλή της γεύση σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δε φέρει “ύποπτα” συντηρητικά, ζάχαρη κι επιπλέον είναι φθηνή κι Ελληνική… την καθιστούν κατά τη γνώμη μου καλύτερη επιλογή απ’την “περίφημη” Coca Cola.

Προσωπικά βλέπω με πολύ καλό μάτι το εγχείρημα της ΕΠΑΠ κι ελπίζω να τη δω μελλοντικά σε περισσότερα καταστήματα και περίπτερα.

Extra πληροφορίες :

* Το επίσημο group στο facebook είναι αυτό εδώ.

* Για να βρείτε ποια καταστήματα της περιοχής σας έχουν Green Cola, κοιτάξτε αυτόν τον σύνδεσμο.

* H φωτογραφία είναι δανεισμένη απ’το επίσημο group.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: