Απαγορεύτηκαν οι 3D φιγούρες του Final Fantasy VII

Posted by Scatman on October 20, 2013

Figurine Cloud

Πριν μερικούς μήνες ο Joaquin Baldwin είχε αποκτήσει αρκετή δημοσιότητα χάρις τις 3D φιγούρες που είχε δημιουργήσει για το περίφημο Final Fantasy VII της Square Enix (παλιότερα Square Soft).

Eκμεταλλευόμενος  την ομολογουμένως πολύ μεγάλη φήμη των δημιουργιών του, άνοιξε online κατάστημα όπου εμπορευόταν κάθε φιγούρα προς 15$ ~περίπου.

Η δημοσιότητα όμως δεν είναι πάντα ότι καλύτερο! Η είδηση μεταδόθηκε και στα κεντρικά της Square-Enix όπου με συνοπτικές διέκοψε την πώληση και διανομή τους αφού πρόκειται, ξεκάθαρα, για μία κίνηση που παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα..

Όπως δήλωσε ο ίδιος (J.Baldwin) δεν είχε ποτέ σαν σκοπό καμία παράνομη ενέργεια που θα έπληττε τα συμφέροντα του παγκόσμιου κολοσσού κι ότι έβλεπε την προσπάθεια του περισσότερο σαν υπηρεσία προς τους fans και λιγότερο σαν εμπόριο.

‘Οσον αφορά τις φιγούρες, ήταν προϊόν επεξεργασίας από 3D εκτυπωτή και φυσικά είχαν υποστεί την απαραίτητη χρωματική μορφοποίηση ώστε να είναι όσο τον δυνατόν πιο πιστές τους gaming ήρωες που αντιπροσώπευαν.

(πατήστε επάνω για μεγένθυση) ~ πηγή εικόνας

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: