Μικρή Επιστροφή και… Witcher 3

Posted by Scatman on October 28, 2015

Όταν ξεκίνησα τις αναρτήσεις στο Cult Sensei γνώριζα πως από ένα σημείο και μετά οι αναρτήσεις θα ήταν σπάνιο φαινόμενο για το blog…Οπότε η μακρά αποχή δεν είναι κάτι περίεργο.

Όλο αυτό το διάστημα δεν ανέβασα τίποτα στην ύλη του για διάφορους λόγους, προσωπικούς και μη.

Ένας από αυτούς ήταν κι ο απρόσμενος “θάνατος” του προηγούμενου pc μου. Μέχρι να καταλήξω στο τι θέλω να αγοράσω, πέρασε ένα σεβαστό χρονικό διάστημα κι αφού τελικά το απέκτησα παρουσιάστηκε πρόβλημα με την μητρική που σημειωτέον ακόμη δεν έχει λυθεί (πήρα προσωρινά μία πιο οικονομική για να κάνω τη δουλειά μου). Πονεμένη ιστορία, όπως και να έχει πάω κατευθείαν στα βασικά specs του :

FX-8300 (3.3 GHz), 12 GB RAM, R7 360 2GB

Μπορώ να πω είμαι ΠΟΛΥ ικανοποιημένος. Έχω ένα σύστημα που μπορεί να τρέξει τα πάντα, έστω και με κάποιους περιορισμούς.

witcher3_en_wallpaper_wallpaper_10_1920x1080_1433327726

(Wallpaper απ’το επίσημο site thewitcher.com)

Με αφορμή λοιπόν αυτό το νέο desktop αποφάσισα να ασχοληθώ με το Witcher 3. Τι υπέροχο παιχνίδι!

Τα previews με είχαν υπέρ-γοητεύσει και η ιδέα του open world με high fantasy θεματολογία, απλά το έθεσαν στη must play λίστα μου.

Χρησιμοποιώ υψηλές ρυθμίσεις κι οφείλω να πω, οπτικά είναι συγκλονιστικό. Δεν είχα ασχοληθεί ποτέ σοβαρά με τα προηγούμενα Witchers αλλά το 3ο μέρος ίσως είναι η αφορμή για να παρακολουθώ στενότερα τη σειρά.

Το περιεχόμενο περιέχει όλα αυτά τα στοιχεία που ζητά κανείς από ένα σύγχρονο open world παιχνίδι. Είναι τεράστιο, έχει πολλές τοποθεσίες για εξερεύνηση τόσο στο main σενάριο όσο κι εκτός από αυτό, πραγματικά ωραίους σχεδιασμούς διαδρομών, χαρακτήρων αντικειμένων, καλό σενάριο με ενδιαφέρουσα εξέλιξη, ελεύθερο σύστημα μάχης κι ανάπτυξης στοιχείων και τόσα άλλα.

Δεν είμαι καν ούτε στο μισό της ολοκλήρωσής του διότι έχω αναλωθεί στην εξερεύνηση των περιοχών και ολοκλήρωση των side quests αλλά…δε θα αργήσει κι αυτό 😛 .

Φυσικά δεν είναι όλα ρόδινα. Υπάρχουν αρκετά bugs , τουλάχιστον στην αρχική έκδοση που δοκιμάζω, και γενικώς δείχνει να έχει σαν πρότυπο του την θρυλική σειρά Elder Scrolls. Το τελευταίο είναι κάπως επικίνδυνο στοιχείο αλλά  σε αυτή την περίπτωση, ευτυχώς δεν έχουμε κάποια φτηνή αντιγραφή.

Όπως και να έχει, θα γράψω περισσότερα για το Witcher 3 σε άλλο post. Αυτά!

ΥΣ – Σημείωση, στο κανάλι μου στο youtube παραμένω ακόμη αρκετά ενεργός. Οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: